«På Veien For Folket» – Forslag til saker for «Folkedomstolen» Vennligst del videre!!!!


Til sak mot UDI logp bilde
Jeg kom over en Facebook gruppe full av familier som er utsatt for livs-kvalitets hemmende menneskerettighets brudd utført av UDI/UNE

Legger inn 4 saker til «Folkedomstolen» Flere saker ligger å venter på å bli lagt ut i bloggen (se link: «UDI OFFRE – På Veien For Folket») Linker til sakene er nederst i dette innlegget.

PS! Sakene vil bli gjennomgått på et skikkelig vis. Det tar litt tid og kreves en del ressurser som vi håper faller på plass snart. På den tiden så håper jeg at «Folkedomstolen er oppe å går slik at ting blir synkronisert på best mulig måte 🙂

Henriette Myrseth har vært med som pilspissen sammen med Randi Andersen på Facebook gruppa (se link) «Til Sak Mot UDI/UNE» I dag så fikk de den etterlengtede oppholdstillatelsen 🙂 Endelig fikk de rett til å være en familie med verdighet 🙂

Jeg legger herved inn 4 likeledes saker med felles nevnere. Sakene her viser at det er gjennomgående som viser byråkratisk svikt og feilbehandling. Jeg har mange flere saker liggende som jeg ikke har hatt tid til å legge ut ennå.

Det vil bli laget video som vil fortelle den hele og fulle sannheten. Det vil bli vinklet fra alle mulige sider slik at dere som sitter i Folkedomstolen. Dette vil være med å bidra til at det ikke blir gjort feil. Det gjør for stor skader på samfunnet vårt.

En feil gjør at mange mennesker lider. Man må ikke glemme de som er rundt dem som i dag blir utsatt for justismord.

Her er det linker til sakene som ligger i bloggen. Da blir din tanke hørt og noen vil ta opp diskusjon videre.

♥ Love ♥ Light ♥ Peace ♥ Namaste ♥ VJ Indigo ♥ 

Lurt av UDI. Sannheten som ikke var sann

UDI/UNE bruker loven om underholdekrav inhumant. 

Seks ødelagte liv av UDI’s inn-humane regler. Vi fikk ikke holde i sammen

Størst av alt er kjærligheten…Dessverre mener ikke UDI/UNE dette

2 kommentarer

  1. Vil vel si en ting til admin her… når dere moderer ting her så får dere jammen luke ut ren drittkasting til de sakene det gjelder..

    Konstruktiv kritikk og reelle spørsmål som vedkommer saken (og som ikke er ren skitkasting) er helt ok, men dere burde ikke slippe gjennom rått og røti..

    Hilsen Mona

Legg igjen en kommentar