Hvorfor Trenger Vi Folkedomstol? Ingunn Sigurdsdatter (Vj Indigo VIDEO)

Hvorfor Trenger Vi FolkedomstolTanken vår med å opprette en Folkedomstol, er å gjenopprette følelsen av rettferdighet og verdighet samt gi oppreisning til de utrolig mange som på forskjellige måter har opplevd statsforvaltningen som brutal, inkompetent og korrupt.
Det ultimate målet med det vi her gjør er å påvise at staten ikke lenger er legitim, men at den styrer etter tvangsmakt. Det vil i så fall bety at alle krav fra staten overfor deg kan kjennes ugyldige, og alle tvangshandlinger fra staten sin side må oppheves.

Se denne linken: Hvorfor Meldte Ingunn Seg Ut Av Staten?

Ledig plass for reklame, sponsorer osv for å støtte «På Veien For Folket» sitt samfunns-dugnad. Kontakt oss på vjindigo@gmail.com Donasjon kan også settes inn på konto 9497 05 57592

Dugnad

9 kommentarer

  1. Ok, mange latterliggjør denne dama, og kommer sikkert til å fortsette med det. Men for meg er hun en av de viktigste røstene i dette landet, hun tørr å sette kritiske sp.tegn ved ting vi tar for gitt. Informativt i denne videoen hvordan ting fungerer når vi tar opp et huslån f.eks.

  2. Dette er en veldig god ide! I det norske rettsapparatet vinner den som har den beste advokaten. Hvis den ene parten har en dårlig advokat, så er det dessverre slik at dommeren ikke «vekter» resultatet, det vil si at dommeren tar ikke hensyn til dette i domsavsigelsen. Staten er veldig lydhør for PRESS. Når VG smeller opp en forside, så er det ikke sjelden at Statsministerens kontor bruker hele dagen på «brannslukking» dvs strategimøter og pressekonferanser for å svare på VGs oppslag. Menigmann derimot har en svært lang vei å gå, og det er kun når pressen griper fatt i saken at Staten er villig til å lytte. Domsavsigelser i en slik Folkedomstol vil helt klart sette Staten under press og høyst trolig føre til at Staten forandrer syn i enkelte saker.

  3. Jeg må bare le, du får lalle videre i fantasiverden din, du lever faktisk i Norge. Du skal ignorere domostolene og alle krav/avstraffelser som er stilt mot deg av staten norge? Kjempeide! Sånn bortsett fra at det ikke funker i praksis på den måten. Veit du hva som skjer hvis du ikke føyter deg etter staten? Dem kommer å henter deg!

  4. Dere har skjønt det. Stå på.

    En liten advarsel i god tid – Uten ius er vi lite mer høyverdige enn barbarer. Med ius alene er vi lite mer enn dyr. Viktig å være en mann av sitt ord, det er sant, men jeg tror ikke jeg tar grådig feil om jeg sier gallisk hovmod må ta mye skyld som raskt blir lagt til det pavelske. Hubris kalte grekerne det, når en tedde seg som en trodde en var en gud. Bardene hadde nok alibiet og sympatien, men de var kongevennlige, flest, som gjorde dem til uimotståelige mål.

Legg igjen en kommentar